1. Zijn geblesseerde spelers welkom op de sportaccommodatie om wedstrijden van eigen team te bekijken?
   Nee, voor alle sporten geldt dat het aantal sporters en begeleiders per sportactiviteit niet groter is dan noodzakelijk voor de beoefening van de sportactiviteit (training/wedstrijd). Daarom heeft de club besloten dat geblesseerde spelers niet welkom zijn op de sportaccommodatie. Enkel spelers die zijn vermeld op het wedstrijdformulier zijn welkom tijdens de wedstrijd.
     
  2. Mag een positief geteste speler deelnemen aan training en/of wedstrijden?
   Nee, een positief geteste speler neemt geen deel aan trainingen, wedstrijden en/of andere activiteiten en volgt de richtlijnen die vanuit de GGD worden opgelegd.

  3. Wat als een team aangeeft niet te durven spelen in verband met het coronavirus?
   In principe worden alle wedstrijden gespeeld, ook als er in een team één of meerdere personen positief getest hebben op het coronavirus of personen in quarantaine zijn gesteld, tenzij de GGD anders aangeeft.

   Mocht een team toch aangegeven niet te willen/durven spelen, neem dan eerst contact op met een van de bestuursleden. Vervolgens kan er een gezamenlijk besluit worden genomen. Bij het niet door laten gaan van de wedstrijd wordt er door de wedstrijdsecretaris contact opgenomen met de tegenstander om te kijken of de wedstrijd verplaatst kan worden naar een ander moment – binnen de gestelde termijn – waarop dat beter voelt voor het betreffende team. Mocht er geen passende oplossing worden genomen, neemt het bestuur contact op met de KNVB om de gevolgen te bespreken.

  4. Wat als je corona gerelateerde klachten hebt zoals loopneus, neusverkoudheid, niezen, koorts, hoesten, benauwd of keelpijn?

   Ben je beneden 12 jaar of jonger en heb je klachten? -> Bij bovengenoemde klachten of bekende hooikoortsklachten, mag een kind van 12 jaar of jonger niet naar een training of wedstrijd.

   Ben je boven de 12 jaar en heb je klachten? -> Bij bovengenoemde klachten of bekende hooikoortsklachten mogen zowel kinderen boven de 12 jaar en volwassen niet naar een training of wedstrijd.


  5. Wat als een van je huisgenoten of iemand waarbij je in een directe omgeving bent geweest corona gerelateerde klachten heeft als koorts en/of benauwdheid?
   In dit geval blijf je thuis.

  6. Wat als je zelf corona gerelateerde klachten hebt en je je hebt laten testen? 
   Blijf bij beginnende klachten thuis en wacht in quarantaine de uitslag van de coronatest af.

   Positief getest op corona? -> de speler volgt het advies op van de GGD. Als V.V Zevenhuizen volgen wij een eenduidige regel voor iedereen: je bent 10 dagen niet welkom op het sportcomplex.

   Negatief getest op corona? -> de speler kan weer deelnemen aan alle voetbalactiviteiten mits de symptomen zoals benoemd bij vraag 4 niet meer aanwezig zijn.


  7. Wat als een van je huisgenoten of iemand waarbij je in een directe omgeving bent geweest corona gerelateerde klachten heeft en zich heeft laten testen?
   Huisgenoot of iemand vanuit je directe omgeving positief getest op corona? -> Als club V.V Zevenhuizen volgen wij een eenduidige regel voor iedereen: je bent 10 dagen niet welkom op het sportcomplex. In het geval dat de GGD anders adviseert vragen wij je contact op te nemen met een van de bestuursleden. Zo kunnen wij individuele gevallen afzonderlijk bekijken.

   Huisgenoot of iemand vanuit je directe omgeving negatief getest op corona? ->
   Bij een negatieve testuitslag mag hij of zij deelnemen aan voetbalactiviteiten.