• Vrijwilligersfuncties

  Binnen V.V Zevenhuizen vervullen veel vrijwilligers een onmisbare rol voor de vereniging. Geen voetbal zonder scheidsrechters of vrijwilligers die de velden onderhouden. Geen kantine open zonder barmedewerkers en ga zo maar door. Voor en achter de schermen verrichten vele vrijwilligers prachtig werk in organisatie en ondersteuning.

  WIJ KUNNEN ALTIJD VRIJWILLIGERS GEBRUIKEN MET LEF M/V! 

  Wat je moet doen? Nee, je moet niets doen! Wat kun je ons bieden? Je bepaalt zelf wat je gaat doen of wilt gaan leren, wanneer je dat gaat doen en hoeveel tijd je eraan gaat besteden! En we bekijken samen met jou of we je ergens vast of in overleg incidenteel in kunnen gaan passen. We willen natuurlijk wel zoveel mogelijk van je eventuele talenten gebruik maken.

  Wat wij je bieden?
  Een uitdaging! Een uitdaging om een stukje verantwoordelijkheid op te pakken als vrijwilliger bij een gezellige club als V.V Zevenhuizen. Er is voldoende ruimte om zelf inhoud te geven aan taken, al zijn er meestal wel wat spelregels waar we als vereniging rekening mee moeten houden. Maar je kunt er zelf heel veel van maken. Eigen ideeën, een stuk creativiteit en initiatieven zijn dan ook van harte welkom.

  Wat krijg je er voor terug?
  Echt vrijwilligerswerk, dat doe je voor je club of die van je kind of kleinkind. Vaak hebben anderen al jaren voor jou, voor je kind of kleinkind veel werk verzet en vind je het gewoon leuk om eens iets terug te doen. Je doet het niet voor niets. Net zoals bestuursleden en commissieleden bij V.V Zevenhuizen, die geen van allen een vergoeding krijgen voor het vele werk dat ze verzetten. Je krijgt heel veel leuke contacten en als je dat wilt veel verantwoordelijkheid! Je gaat behoren tot die grote groep van vrijwilligers die V.V Zevenhuizen rijk is. De groep die V.V Zevenhuizen zo sterk heeft gemaakt en sterk moet houden! Krijg je dan echt niets? Nou ja, een gezellige vrijwilligersavond met een spel en hapje en drankje en erg veel waardering van leden en andere vrijwilligers.

  Wat zijn er dan allemaal voor functies?
  Teveel om op te noemen, daarom is er een vrijwilligerstakenboek ontwikkeld om een duidelijk beeld te geven van de verschillende vrijwilligersfuncties. Het vrijwilligerstakenboek vindt u hier

  Wil jij ook graag je steentje bijdragen als vrijwilliger bij V.V Zevenhuizen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden van V.V Zevenhuizen of stuur een informerende mail aan bibianemulder@hotmail.com